Κάλεσμα στήριξης στην μικροφωνική/συγκέντρωση για την εκκένωση του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού ΑΣΟΕΕ

 

Καλωσήρθατε στην βασιλεία των «ικανών»,
εκεί που η επιτυχία γράφεται πάντα με €

 

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες  «επιτυχίας» της ελληνικής αστυνομίας μετά την είσοδο της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την έφοδο της στους κατειλημμένους χώρους της σχολής. Με βήμα την στρατηγική εικονικής υποβάθμισης και απονομιμοποίησης των αυτοοργανωμένων χώρων αγώνα που κληροδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση, προστίθεται και η εκκένωση του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού ΑΣΟΕΕ στο μωσαϊκό της κατασταλτικής πολιτικής του κράτους. Συμπληρωματικά με τις εκκενώσεις κατάληψεων στέγης μεταναστών, την εκκένωση της κατάληψης Βανκούβερ Απαρτμάν και της κατάληψης Palmares στην Λαρισα, το πρόσφατο όργιο επίδειξης δύναμης  στην γειτονιά των Εξαρχείων κλπ. το κράτος δείχνει τα δόντια του και μαζί με αυτά και τις σκοπιμότητες πίσω από τις κινήσεις του.

Την ίδια ώρα που εντείνεται η απόπειρα υποτίμησης της ίδιας μας της ύπαρξης για την δημιουργία ενός πρόσφορου εδάφους της εκμετάλλευσης μας από τον κόσμο των αφεντικών, το κράτος χτυπάει κάθε εστία αγώνα που δύναται να του σταθεί εμπόδιο. Πως αλλιώς θα συνεχίσει απρόσκοπτα η διατήρηση της μαύρης επισφαλούς και ανασφάλιστης εργασίας για μισθούς πείνας, οι εργατικές δολοφονίες (βλέπε ΛΑΡΚΟ), τα υψηλά ενοίκια και η δολοφονικής πολιτική στο μεταναστευτικό το κράτος; Πως αλλιώς θα συνεχίσουν τα πανεπιστήμια να μισθώνουν με εκατομμύρια εργολαβίες μεγαλέμπορων ναρκωτικών; Πως θα συνεχίσουν να κάνουν τσάμπα έρευνα φοιτητές για να τις ανάγκες κρατικών και ιδιωτικών συμφερόντων; Πως αλλιώς θα απολύεται κατά βούληση το μισό διοικητικό προσωπικό; Πως ακριβώς θα δουλεύουν οι καθαρίστριες και οι λοιποί εργολαβικοί για 400 ευρώ τον μήνα σε συνθήκες γαλέρας; Αν δεν απονεκρωθουν όλες οι κοινότητες αγώνα  πως ακριβώς θα επιβληθούν ευκολότερα  οι νέες συνθήκες εντατικοποίησης elperiodista, πειθάρχησης (ν+2) και οι ταξικοί αποκλεισμοί στα πανεπιστήμια;

Δυσκολευόμαστε να πάρουμε στα σοβαρά το ρεσιτάλ της μιντιακης  γελοιότητας  που παρουσιάζει το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι ΑΣΟΕΕ σαν το προπύργιο της ανομίας  με πρόσχημα μερικά άδεια μπουκάλια μπύρας, ρούχα και σημαίες. Αν και συμμεριζόμαστε πως αυτά ίσως να μην ταιριάζουν στα πρότυπα της «κανονικής εγκληματικότητας» που οραματίζεται ο Πλεύρης.

Σε πείσμα του κράτους και των αφεντικών του, δεν μπορούμε παρά να εντείνουμε την παρουσία μας στις σχολές και στις γειτονιές μας, δεν μπορούμε παρά να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι σε κάθε κατασταλτική κίνηση στους χώρους όπου χτίζουμε τις σχέσεις που τόσο πολύ τους ενοχλούν. Να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω view.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ  ΑΥΡΙΟ 11/11 ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00 ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ /ΣΥΓΓΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΣΟΕΕ

ΜΠΑΤΣΟΙ – TV – ΠΡΥΤΑΝΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Αυτόνομο Σχήμα ★ ΦυσικοΜαθηματικού