Κάλεσμα Αλληλεγγύης

Την Πέμπτη 6/12 συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την μέρα που το υπηρεσιακό πιστόλι του Επαμεινώνδα Κορκονέα σημάδεψε και πυροβόλησε την καρδιά ενός παιδιού, του δεκαπεντάχρονου, τότε, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Δέκα χρόνια μετά από την εξέγερση του Δεκέμβρη. Το ράγισμα της καλογυαλισμένης βιτρίνας που έκρυβε τους αόρατους. Η οργισμένη απάντηση στην ίδια τη απαγόρευση της ύπαρξης μας.

Δέκα χρόνια μετά, μπορεί οι κυβερνήσεις να αλλάζουν χρώματα και πρόσωπα, τα σχέδια για τον εκτοπισμό την απαξίωση αλλά και εξόντωση μας να αλλάζουν ονόματα, αλλά η καταστολή παραμένει αναλλοίωτη.

Η ελληνική αστυνομία στις 6 Δεκέμβρη, όπως και στις 17 Νοέμβρη, δεν ήταν εν υπηρεσία στους δρόμους της Αθήνας αλλά ήταν εκεί για να τιμήσει τους δικούς της ήρωες, τους δολοφόνους του Αλέξη, του Μιχάλη, του Ιάκωβου, της Σταματίνας κ.α. Υπό τη στήριξη της πολιτικής και στρατιωτικής της ηγεσίας, επέλεξε άλλη μια φορά να μετατρέψει το κέντρο της αθήνας σε απαγορευμένη ζώνη και να επέμβει στη γειτονιά των Εξαρχείων με όρους πολιορκίας. Η μανία των στρατιωτικοποιημένων πάνοπλων αστυνομικών δυνάμενων, με τη ρήψη τόνων χημικών, δακρυγόνων και ασφυξιογόνων, πετρών και πλαστικών σφαιρών συνεπικουρούμενη με την επέμβαση βαριών τεθωρακισμένων οχημάτων κατά των διαδηλωτών που βρισκόντουσαν στις εκδηλώσεις μνήμης μετα το τέλος της διαδήλωσης, είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμούς, προσαγωγές και συλλήψεις διαδηλωτών .

Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται οι σύντροφοί μας Ζ.Σ και Γ.Κ. Τόσο σε αυτούς, όσο και στους υπόλοιπους 11 συλληφθέντες, αποδόθηκαν, αδιάκριτα, κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Αποτέλεσμα όλων αυτών, οι σύντροφοί μας σήμερα να κινδυνεύουν με προφυλάκιση.

Καλούμε την Τρίτη 11/12 9π.μ στα δικαστήρια Ευελπίδων σε συγκέντρωση όπου θα περάσουν από εισαγγελέα.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ/ΟΙ ΕΚΕΙ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αυτόνομο Σχήμα φυσικομαθηματικού