ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να γίνουν πραγματικότητα οι εκκλήσεις των πρυτάνεων να φυλάνε μπάτσοι τις σχολές μας για να υπερασπιστουμε την ύπαρξή μας και την ικανοποίηση των αναγκών μας σε αυτές.
Κεκτημένο μπορούμε να θεωρήσουμε μόνο ότι υπερασπιζόμαστε και οργανώνουμε μαχητικά μέρα με την μέρα.

->Προκύρηξη για τις περιφράξεις του Πανεπιστημίου

Στις δικές μας γιορτές δεν χωράνε καριερίστες, φασίστες και αφεντικά!1flyer1b

20:00 Round 1: Προβολή της ταινίας “Μπορεί η διαλεκτική να σπάσει τούβλα;”.
Η ταινία του καταστασιακού Ρενέ Βιενέ είναι µεταστροφή µιας cult κινεζικής ταινίας καράτε.Η λογική της είναι απλή: Ο Βιενέ διατηρεί ολόκληρο το οπτικό µέρος από το πρωτότυπο, και αλλάζει το ηχητικό -ντουµπλάρει δηλαδή τους διαλόγους και υπότιτλους. Η πάλη του καλού µε το κακό µετατρέπεται σε πάλη του προλεταριάτου µε την κομματική/κρατική γραφειοκρατία!Η υπόθεση έχει ως εξής: οι γραφειοκράτες (στο πρωτότυπο οι προύχοντες του χωριού) καταπιέζουν βάναυσα τους προλετάριους (στο πρωτότυπο τους χωρικούς), μέχρι που εμφανίζεται ένας μυστηριώδης νέος. Πολιτικά σχόλια με μπόλικες δόσεις χιούμορ. Η συνέχεια επί της οθόνης (ή πιο σωστά, στο πανί του προτζέκτορα) …

22:30 Round 2: Hip hop live, με τους Ανάποδο Χαμόγελο, Jolly Roger και Propaganda

00:30 Round 3: Party (μέχρι το ξημέρωμα να μας διαλύσει…)

*Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο αίθριο του φυσικού-μαθηματικού στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.
Πρόσβαση με το λεωφορείο 608 (τέρμα,στάση “νεκροταφείο Ζωγράφου”) και μετά λίγο περπάτημα, είτε με αμάξι (ή και μηχανάκι φυσικά) από την κεντρική πύλη της Πανεπιστημιούπολης στην Ούλωφ Πάλμε.